S-a inventat pilula minune impotriva dependentei de alcool

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 19 oct 2020, 20:15

Oamenii de stiinta au produs un medicament care sa-i ajute pe alcoolici sa nu mai fie dependenti de licoarea lui Bachus.

Pilulele ii vor ajuta pe pacienti sa lupte contra nevoii incontrolabile de a bea alcool. Scopul acestor pastile este de inhiba in creier centrii nervosi care provoaca placere dupa consumul de alcool. Nalmefene va deveni, astfel, primul medicament contra dependentei de alcool. Testele au aratat ca subiectii care au urmat noul tratament, impreuna cu sedinte de terapie, au redus la jumatatea consumul de alcool, in scurt timp.

Medicul britanic David Collier este cel care a studiat indelung efectele unei asemenea tratament.
El le-a declarat jurnalistilor de la cotidianul" Telegraph" ca participantii la aceste teste aveau probleme majore cu bautura:

"Din experienta noastra combinata cu rezultatul testelor medicale credem ca a reduce consumul de alcool pana in limite normale se poate obtine cu ajutorul acestui medicament"

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.