S-a lansat prima agenţie românească de personal branding pentru Europa de Est!

Author: Silviu Bunea
Actualizat: 25 apr 2018, 10:48

Amalia Sterescu, o prezenţă puternică în mediul dezvoltării personale, a contribuit la ascensiunea a numeroşi lideri şi manageri din diferite organizaţii, a ajutat antreprenori să îşi dezvolte businessurile, profesioniştii să facă tranziţii în carieră.

După douăzeci şi unu de ani petrecuţi în diferite roluri de conducere în corporaţii cu amprentă globală sau la cârma proiectelor sale antreprenoriale – Amalia Sterescu fondează BrandingYOU, prima agenţie de servicii exclusive de personal branding ce se adresează profesioniştilor din Europa de Est.

 ”În cei douăzeci şi unu de ani de experienţă de lucru cu profesionişti din 51 de ţări ale lumii, am sesizat de cele mai multe ori o reticenţă din partea celor ce s-au format în perioada comunistă a Europei de Est – de a avea curajul de a ieşi din mulţime, de a comunica cu claritate şi îndrăzneală despre ceea ce îi face speciali şi diferiţi ca profesionişti în piaţa în care activează. Acel <<nu ieşi în evidenţă>> ori , <<nu vorbi cu străinii...>> pe care părinţii noştri -  marcaţi de comunism - ni l-au inserat în subconştient, se manifestă acum involuntar în mediul nostru profesional”, spune Amalia Sterescu, CEO BrandingYou.

În urma anilor de practică în care a ajutat mii de profesionişti să se dezvolte, Amalia a înţeles că nevoia oamenilor pe care îi instruia era aceea de a se diferenţia în piaţă ca profesionişti, de aici şi extinderea serviciilor şi apariţia agenţiei BrandingYou.

BrandingYOU oferă o paletă largă de servicii de personal branding profesioniştilor care doresc să facă tranziţii în carieră, de la corporaţie la antreprenoriat de exemplu, antreprenorilor la început de drum ce îşi pot creşte astfel afacerea, investind în brandul lor personal ori profesioniştilor care doresc să-şi accelereze cariera şi să promoveze în interiorul organizaţiilor lor. Agenţia BrandingYou are în portofoliu şase categorii mari de servicii:

- CEO Executive Branding

- Leadership Branding

- Team Branding

- Online reputation management

- Employee Branding

- Solopreneurs/Entrepreneurs Branding


”Acum cinci ani am făcut eu însămi o transformare în carieră trecând de la un rol de senior leadership într-o mare corporaţie la antreprenoriat. La momentul respectiv am găsit foarte greu specialişti locali care să înţeleagă ce înseamnă personal branding şi cum poţi creşte un brand personal în beneficiul business-ului tău. Am intuit atunci, în România lui 2013, că a învăţa să vorbeşti bine şi eficient în public, a folosi eficient social media şi alte instrumente nu era suficient pentru a-ţi construi un brand personal autentic – era nevoie de o strategie coerentă, de introspecţie, de canale potrivite de comunicare, de networking strategic şi un efort personal constant. În 2015 am fost prima româncă certificată ca Personal Branding Strategist în S.U.A. de către Reach Communication şi William Arruda – certificare care mi-a permis să extind aria de suport oferită clienţilor mei”, menţionează Amalia Sterescu.

Clienţii agenţiei BrandingYOU se bucură atât de expertiza Amaliei, dar şi de cea a numeroşi strategi în personal branding, experţi în digital marketing/social media, specialişti în networking strategic, antrenori de public speaking, dicţie şi limbaj non-verbal, career coach, web designeri.

”Dacă nu îţi doreşti doar un job ci o carieră, o construcţie durabilă peste timp prin care să poţi transmite eficient oamenilor crezurile, valorile şi principiile tale, dacă nu îţi doreşti cu orice preţ să fii vedetă, ci înţelegi că succesul este rezultatul unui efort susţinut şi al unui efort de personal branding constant şi conştient, dacă în calitate de leader  te preocupă ideea de ”legacy” – atunci BrandingYou e şi pentru tine” spune Amalia Sterescu.

Laitmotivul Amaliei Strescu pentru activitatea sa de consultanţă încă din 2012 este ”Îndrăzneşte!” Azi, în 2018, agenţia BrandingYou este Pentru Oameni Mari, pentru  profesionişti care vor să îşi lase amprenta!

 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.