S-a lasat PRESATA intre DOI PERETI: MOTIVUL pentru care a facut asta iti va inmuia SUFLETUL!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 05:56

O tanara a facut un GEST care a impresionat milioane de oameni dupa ce au vazut acest filmulet!

O familie a decis sa se mute in alta parte, dar evident nu au luat in calcul si faptul ca si patrupedul este un membru al familiei de care trebuie sa ai grija. Ei au plecat si l-au abandonat in curtea respectiva. Multe luni, catelusul a stat si a primit mancare de la trecatori. Evident ca s-a salbaticit, iar cand o echipa de la protectia animalelor a venit, catelusul s-a asuns intre niste pereti foarte ingusti.

Tanara a reusit in cele din urma sa se strecoare printre pereti si sa prinda catelusul, care de altfel era doar speriat, imprietenindu-se foarte repede. L-au dus la un centru de recuperare, iar acum micutul animal a fost adoptat de catre o familie iubitoare.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.