''S-a luat decizia!'' Vor fi eliminați concurenții care au încălcat regulamentul emisiunii? Aflați ce se va întâmpla, joi, 10 august, în Casa iubirii, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 09 aug 2023, 21:32
Foto(5)

Andreea Mantea anunță că s-a luat o decizie în privința celor patru concurenți care s-au văzut în afara emisiunii Casa Iubirii. Iată ce se va întâmpla cu Lorena, Laurențiu, Irina și George!

Ediția de joi, 10 august, a emisiunii Casa iubirii aduce în continuare în atenția publicului noi momente impresionante. Andreea Mantea va anunța daca Lorena, Laurențiu, Irina și George vor părăsi emisiunea.

Citește și: Andreea Mantea, anunț important: ''Regulamentul emisiunii a fost încălcat!'' Concurenții au recunoscut de ce au luat această decizie: "M-am îndrăgostit"

''S-a luat decizia!'' Vor fi eliminați concurenții care au încălcat regulamentul emisiunii? Aflați ce se va întâmpla, joi, 10 august, în Casa iubirii, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D

Concurenții din Casa iubirii vor avea parte de o atmosferă tensionată până va anunța Andreea Mantea ce decizie s-a luat în privința celor patru concurenți care s-au întâlnit în afara emisiunii matrimoniale.

Laurențiu a vrut să o vadă pe Lorena și a invitat-o la hotelul unde este cazat. Concurenta se afla în acel moment cu Irina. Cei doi concurenți s-au îndrăgostit și nu au mai ținut cont de consecințe.

Astfel, au decis să se întâlnească. Cu toate acestea laurențiu nu a vrut să se ascundă și a mărturisit tot ce a făcut.

Citește și: Momente de senzație în Casa iubirii! Mihaela l-a sărutat pe Robert! „Nu m-am putut abține!” Iată cum a reacționat concurentul

Andreea Mantea:" Părăsiți astăzi Casa iubirii... Unde te duci? În Valencia?"

Lorena: "Nu aș pleca în Valencia. Aș rămâne în București, Constanța. Dacă Laurențiu își dorește să vorbească cu mine... vom decide, dar aș rămâne cu siguranță!"

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Laurențiu: "La mine e un război între minte și suflet! Îți spun sincer! Nu știu.''

Andreea Mantea: ''Decizia a fost luată în ceea ce îi privește pe cei patru concurenți care au încălcat regulamentul emisiunii.

S-a luat decizia...''

Cum se vor termina conflictele din Casa iubirii, dar și ce vor mai face concurenții, poți afla în ediția de mâine.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla în Casa Iubirii. Nu rata o nouă emisiune incendiară mâine! Show-ul de la Kanal D prezentat de Andreea Mantea le va aduce fanilor mai multe surprize în această ediție.

Ce se va mai întâmpla în Casa Iubirii poți afla în ediția de joi, 10 iulie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D.