S-a luptat cu depresia! Concurenta de la Survivor România și-a deschis sufletul și a dezvăluit totul: „O boală care îți poate lua viața...”

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 06 ian 2021, 10:59
Roxana Nemeș, Simona Hapciuc și Ana Porgras, concurente la Survivor România, sezonul 2
Sursa: Instagram

A acceptat provocarea de a participa la Survivor România, sezonul 2, este o femeie puternică, dar ascunde o mare dramă în suflet. Ce concurentă s-a luptat cu depresia ani de zile?

Competiția Survivor România este despre forță fizică, stăpânire de sine, echilibru și o gândire pozitivă, iar una dintre concurentele din sezonul 2, din echipa Faimoșilor, știe foarte bine acest lucru. Deși acum este o persoană puternică și vrea să dovedească tuturor acest lucru, în trecut a suferit foarte mult.

Ce concurentă de la Survivor România, sezonul 2, s-a luptat cu depresia și anxietatea?

Este antrenoare de fitness şi nutriţionist, a apărut de mai multe ori la tv, este o mămică devotată și va face parte din echipa Faimoșilor în sezonul cu numărul 2 al emisiunii Survivor România. Simona Hapciuc este hotărâtă să câștige marele premiu și să demonstreze că este o femeie puternică.

Își crește copilul singură, iar de-a lungul timpului, Simona Hapciuc a întâmpinat nenumărate greutăți.

Concurenta de la Survivor România 2021 a dezvăluit că a suferit de depresie și anxietate și le-a dat câteva sfaturi celor care se luptă cu aceste boli.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Drama Simonei Hapciuc de la "Survivor Romania!" Blonda a fost parasita de barbatul iubit chiar inainte de a naste baietelul

„Depresia este o boală cruntă, care odată ce a pus stăpânire pe tine, pur și simplu nu îți mai dă ocazia să ai acces la viața ta. Eu m-am luptat cu depresia și anxietatea ani de zile, a fost oribil și am trecut prin toate stările posibile.

Sfatul meu ar fi ca în primul rând să nu mai ducă lupta singur/singură...Să dezvăluie trăirile sale celei mai apropiate persoane (un prieten sau cineva din familie) și împreună să meargă și să caute ajutor. Eu cred foarte mult în terapie, există terapeuți atât de buni încât îți pot schimba viața la 180 de grade, în unele cazuri e nevoie și de o medicamentație, poate ceva foarte ușor, odată ce există un dezechilibru chimic în creier, acesta trebuie ajutat tot chimic să își revină.
Dar terapia este sfântă. Și să fie mereu înconjurată de persoane care o înțeleg și cu care poate vorbi orice. Să nu creadă pe nimeni care îi spune că depresia nu există sau este o prostie. Depresia era una din cel mai grave boli existente, o boală care îți poate lua viața, dar până atunci îți roade toată energia din tine și te mănâncă pe interior.”
, este mesajul pe care Simona Hapciuc l-a postat pe contul de instagram. 

Citeste si: Simona Hapciuc, imagini incendiare! Blonda de la "Survivor Romania" s-a pozat in sanii goi inainte de plecarea in Republica Dominicana