S-a mai demontat un mit! GRAVIDELE au voie sa consume alcool si sa-si vopseasca parul. VEZI care este de fapt REALUL PERICOL

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 17:16

Femeile insarcinate pot sa consume alcool, cafea si isi pot vopsi parul, in schimb trebuie sa evite lucrul in gradina, potrivit unui nou studiu care spulbera miturile despre sarcina.

 Ecominsta si autoarea studiului, Emily Oster contrazice spusele despre sarcina si abordeaza intr-o maniera mai relaxata problema sarcinii. In cartea sa, "Expecting Better", ea sustine ca un pahar de vin pe zi nu dauneaza, iar cafeaua nu dauneaza bebelusului.


Faptul ca iei prea putin in greutate in timpul sarcinii este un motiv de ingrijorare decat ca iei prea mult. Femeile pot consuma de doua sau de trei ori pe saptamana alcool in primul trimestru de sarcina, iar in la doilea o data pe zi.




/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/shutterstock-105909311-39529235bc1f342a3559a24b4777881d.jpg
Studiul sau a demonstrate ca vopsitul parului face bine, iar exercitiile fizice trebuie incluse. In schimb, femeile ar trebui sa se abtina de la gradinarit din cauza ca ar putea fi expuse unui parazit care creste in sol, numit toxoplasmosis. Aceasta l-ar putea transmite bebelusului.( sursa foto Shutterstock)

 

Taguri:

Mărturiile tulburătoare ale supraviețuitorilor masacrului care a ieșit la iveală după două luni! Sute de persoane au fost ucise în Africa de Vest: „Au ucis oameni toată ziua. Timp de trei zile am adunat cadavre”

Într-un atac extrem de violent care a zguduit Burkina Faso în luna august, până la 600 de persoane au fost ucise de militanți afiliați organizației teroriste Al-Qaeda, conform unei evaluări de securitate a guvernului francez.