S-a nascut aproape oarba, fara par sau dinti si toti radeau de ea. E incredibil cum arata fata asta acum, cand a ajuns fotomodel

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 feb 2017, 16:18

Melanie Gaydos are 27 de ani si a luat prin surprindere industria modei.

Melanie e un model de succes, dar nu se incadreaza in tiparele obisnuite ale unui fotomodel. Ea s-a nascut cu o boala genetica rara, displazie ectodermala anhidrotica, care ii afecteaza parul dintii si unghiile. In plus, ea are valul palatin despicat si sufea de alopecie, din cauza careia a orbit partial, deoarece genele ei ai crescut in interior si i-au zgariat corneea.

In adolescenta, era tina glumelor colegilor si a suferit de depresie.

Anul trecut, ea a aparut la o emisiune TV care i-a oferit ocazia sa isi puna dantura insa, dupa cateva luni, a incetat sa poarte protezele." Oamenii se simt mai bine cand am dintii in gura, da eu nu", a marturisit ea atunci.

Intre timp, ea si-a construit o cariera in lumea modei si a lucrat cu unii dintre cei mai celebrii fotografi. Ea a aparut si intr-unul din videoclipurile trupei rock germane Rammstein.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”