S-a nascut barbat, dar s-a hotarat sa devina femeie si si-a cheltuit toti banii din cont pentru acest lucru! Cum arata acum, dupa 150 de operatii la buze, 4 operatii la sani, doua liposuctii si o operatie la fese

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 28 feb 2017, 03:12

Persoana din imaginile alaturate s-a nascut barbat, insa in urma cu 10 ani de zile a decis sa isi schimbe sexul.

Fara sa tina cont de sfaturile celor din jur, Fulvia Pellegrino a inceput astfel o serie de operatii estetice carora le-a pierdut numarul si care i-au golit conturile din banca.

Pana acum a cheltuit nu mai putin de 52.000 de lire sterline. Si-a facut peste 150 de operatii la buze, doua liposuctii, patru operatii la sani si o operatie la fese.

Cu toate acestea, spune ca nu este deloc multumita de felul in care arata si ca nu se va opri pana cand nu va atinge perfectiunea.

Desi a intrecut orice limita sotia o sustine in continuare.

Vi se pare ca arata bine?


Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Eliminare surpriză în Casa iubirii! Momente tensionate s-au derulat în platoul emisiunii, unde trei concurenți au fost propuși spre eliminare! Iată cine a plecat acasă și ce reacții s-au stârni!