S-a nascut cu doua vagine si doua pantece! Medicii i-au zis ca nu va putea ramane insarcinata niciodata, insa uite ce a nascut aceasta femeie dupa sase avorturi

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 07:35

O femeie s-a nascut cu doua aparate reproducatoare, fiind diagnosticata cu uterus didelphys.

Faye Wilkins, in varsta de 31 de ani, din Plymouth are doua seturi de organe reproducatoare. Medicii au avertizat-o ca nu va reusi sa duca o sarcina la bun sfarsit. Insa, in mod miraculos, dupa sase avorturi, femeia a reusit sa ramana in sarcinata si sa aiba doi copii, cateunul in fiecare pantece.

Dupa ce a nascut copii la termen si sanatosi, Faye a vrut sa impartaseasca din povestea ei.

La varsta de 14 ani nu mi-a venit sa cred cand medicii mi-au zis ca am doua vagine si doua pantece.  "Diferentele nu se vedeau caci doar intern era problema. Cand prietenele mele se aflau in acea perioada a lunii, eu avea doar crampe la stomac si nimic mai mult."

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.