S-a nascut cu o boala rara, din cauza careia are limba prea mare si nu ii intra in gura. Cum arata micuta, inainte de operatie

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 feb 2017, 12:37

Ocea a fost diagnosticata cu o malformatie congenitala, dupa ce parintii au aflat de pe Internet de ce limba ei nu avea loc in gura.

Fetita s-a nascut cu sindromul Beckwith Wiedemann, o tulburare de crestere care face ca limba bolnavului sa fie mai mare decat gura acestuia.

Cand Melanie Varney, de 28 de ani, era insarcinata cu Ocea si cu sora geamana a acesteia, Indigo, o ecografie a aratat ca fetita are limba in afata. "Tehnicianul mi-a spus 'Uite ce draguta e, scoate limba la tine'", a povestit mama.



De abia dupa nastere, parintii au realizat ca fata lor arata altfel decat ceilalti copii. Limba ii iesea permanent din gura si era mult mai mare decat sora ei geamana.

Doctorii au spus ca e un defect temporar, insa parintii si-au facut propria docuemntare si au gasit un caz similar de sindorm Beckwith Wiedemann.  Diagnosticul a fost schimbat iar limba fetitei a fost operata, vindecarea fiind completa.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.