S-a nascut la 730 de grame si orb, dar are nevoie de ajutorul tau pentru a duce o viata normala. Ajuta-l pe Markus!

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:41

Parintii unui copil nascut la doar 730 de grame va cer cu disperare ajutorul.

El este Markus, lumina ochilor parintilor, care, de cand a venit pe lume, traieste o drama cutremuratoare. S-a nascut in bezna, dar, inconjurat de iubirea parintilor si ajutat de medicii unei clinici din straintate, are mari sanse sa vada, pentru prima oara, chipul mamei si al tatalui sau.

Atat el, cat si fratele sau, Lukas, s-au nascut prematur, la sase luni. Ambii cantareau 750 de grame. Erau atat de mici, incat, ghemuiti, incapeau in palma mamei.

Dintre cei doi frati, doar Markus a fost invingator.

Pentru ca s-a nascut la o varsta atat de frageda, micutul este orb. Apoi, a urmat o perioada sfasietoare. Vreme de patru luni, cat baietelul a stat in incubator, mama lui n-a putut sa-si stranga puiul in brate. Nu a avut voie nici macar sa-l atinga.

Acum, Markus are un an si trei luni, dar in realitate s-a dezvoltat cat un copil de doar cinci luni.

A suferit deja o operatie cu laser la ambii ochi si a inceput sa reactioneze la lumina.

Un medic din Detroit, Statele Unite, l-a consultat pe baietel si a dat familiei cea mai frumoasa veste. Copilul are sanse sa vada in proportie de 50%, in urma unei operatii la ambii ochisori. Parintii lui Markus au nevoie de ajutorul nostru. Au strans pana acum 2500 de dolari, dar costurile operatiei se ridica la 38 de mii de dolari.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Numar de contact mama- Buzila Narcisa: 0745269341

Conturi: RO37BRDE110SV39371921100 Ron
RO79BRDE110SV39372051100 Euro

Conturile sunt deschise la Banca BRD, sucursala Bocsa, Caras-Severin si sunt pe numele mamei, Buzila Narcisa.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.