S-a petrecut in Bucuresti: Trei persoane au fost impuscate! Cei patru agresori au fost prinsi

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 04 sep 2021, 13:55

Sambata, 29 decembrie 2012, n.oaptea trei persoane au fost transportate la Spitalul Sfantul Pantelimon, dupa ce au fost impuscate cu pistoale cu bile intr-un conflict ce a avut loc in cartierul bucurestean 23 August. Patru dintre agresori au fost retinuti si vor fi prezentati instantei, cu propunere de arestare preventiva, potrivit Mediafax.

Politistii au fost alertati in jurul orei 20:00 cu privire la un conflict produs intr-o curte din sectorul 3 al Capitalei. Agresorii in numar de cinci au mers la casa unei familii pentru a convinge o femeie sa retraga o plangere depusa in urma cu o saptamana la Sectia 23 de Politie, rezulta din primele cercetari.

 

Astfel, cei cinci au intrat in curtea familiei, unde, i urma neintelegerilor cu membrii acesteia, unul dintre ei ar fi pulverizat un spray paralizant. Familia

reclamantei a ripostat, dupa care un alt agresor a scos pistolul cu bile si tras, ranind patru persoane din cealalta tabara.

 

Potrivit sefului Sectiei 23 de Politie, Adrian Anghelus, cei patru sunt cercetati pentru violare de domiciliu si tulburarea linistii si ordinii publice.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

 

Anghelus a mai precizat, duminica dimineata, ca agresorii, care au varste intre 23 si 35 de ani, sunt angajati ai unei firme de paza (BGS- n.r.) si au folosit un pistol cu bile detinut legal.

 

Sursa: Mediafax