„S-a prăbușit emoțional și profesional”. Anamaria Prodan reacționează, după ce Laurențiu Reghecampf a fost acuzat că nu își vizitează fiul 

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 28 iun 2023, 14:06

Persoane apropiate au declarat că, în ultima vreme, Laurențiu Reghecampf nu își mai vizitează fiul

Sursa: Instagram

Deși despărțirea lor a fost una intens mediatizată și fiecare a spus ceea ce avea de zis la adresa celuilalt, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au îngropat securea războiului, pentru a putea să aibă grijă de fiul pe care îl au împreună.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se pare că au reușit să ajungă, după ceva timp, la un numitor comun, în special în ceea ce privește copilul pe care îl au împreună. Recent, antrenorul a fost acuzat că nu își mai vizitează fiul, iar Anamaria Prodan a reacționat.

Anamaria Prodan îi ia apărarea lui Laurențiu Reghecampf

Persoane apropiate au declarat că, în ultima vreme, Laurențiu Reghecampf nu își mai vizitează fiul și că relația lor nu este una tocmai bună.

În schimb, fosta soție a acestuia a intervenit, spunând că aceste afirmații nu sunt adevărate și că sunt spuse, tocmai pentru a le face rău.

„Eu nu vreau să comentez așa ceva, pentru că el este tatăl copilului meu. El vorbește și se vede cu copilul lui. Cine declară așa ceva îi face foarte mare rău lui Laurențiu. Lângă el sunt specimene de poveste, cunoscute în mediile de cea mai joasă speță a țării. 

Laurențiu are greșelile lui, noi toți avem greșelile noastre, dar își iubește copilul. Când are timp, trece să îl vadă, vorbește zilnic cu el la telefon.

Citește și: „Timpul te face să uiți și să ierți”. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au împăcat! Dezvăluiri în exclusivitate la „Fiță cu Adiță”: „Laur o să mă iubească toată viața lui”

Eu cred că Laurențiu se va trezi în curând, își va face ordine în viață, căci, acum, datoria alegerilor făcute, s-a prăbușit emoțional și profesional” , a spus impresara, pentru un post de televiziune.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Anamaria Prodan a pierdut o sarcină

Înainte de a trece prin momentele grele care s-au petrecut de curând, Anamaria Prodan a avut parte și de alte clipe dureroase de-a lungul timpului.

În urmă cu zece ani, Anamaria Prodan era însărcinată în luna a șasea, atunci când a pierdut o sarcină. Impresara a ajuns pe masa de operație de urgență, fără să se aștepte la acel deznodământ.

Doctorii i-au spus că fătul s-a oprit din evoluție în urmă cu trei săptămâni și nu se mai poate face nimic pentru el. Oricât de mult a avansat medicina, ar fi imposibil să se întâmple vreo minune, apoi, au programat-o imediat la un avort, pentru a nu avea și ea probleme grave, chiar fatale”, a povestit o sursă apropiată,

pentru WOWbiz.ro.

Citește și: „Mai bun ca fostul”. Anamaria Prodan, mesaj cu subînțeles pentru fostul soț, după ce și-a oficializat relația pe care o are cu Flavius Nedelea

La acea vreme, Anamaria Prodan declara că își dorește foarte mult să aducă pe lume o fată, fiind „visul vieții” ei. „ Îmi doresc atât de mult o fetiță, încât abia aștept ziua în care medicii îmi vor spune dacă îi voi dărui soțului meu o zânuță! Este visul vieții mele”, a spus aceasta, pentru sursa menționată anterior.