S-a reaprins firul pasiunii intre Bianca si Bote? Iata ce spun psihologul Luiza Udrea si sexologul Bebe Mihaescu VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:59

Scene unice ieri la Kanal D cu Catalin Botezatu si Bianca Dragusanu in rolurile principale.

Cei doi fosti iubiti au facut spectacol in platoul CanCan TV unde au stat unul langa celalat pentru prima data dupa multe luni. Bote si Bianca si-au facut complimente si reprosuri, s-au atins si s-au palmuit cand mai in gluma, cand mai in serios. Oare firul pasiunii s-a reaprins intre ei, sau a fost doar un simplu joc? Psihologul Luiza Udrea spune ca cei doi s-au comportat ca doi adolescenti.
Ea sustine ce in emisiunea de aseara nu a vazut o incarcatura erotica intre cei doi si crede ca probabil ei au doar o stransa prietenie. "E clar ca se comporta ca doi adolescenti. Catalin este cel care pluseaza mai mult iar Bianca este in defensiva pe tot parcursul intalnirii. Ma gandesc ca Botezatu face jocul asta si pentru ca, intr-un fel, crede ca el are prioritate, pentru ca el a fost cel care a lansat-o pe Bianca si probabil ca isi imagineaza ca isi permite sa faca lucrurile astea cu ea",
a spus Luiza Udrea. "Cred ca sunt prietenii intre ei. Nu vad incarcatura erotica. Bianca este foarte retrasa si pluseaza mereu cu relatia ei, dar Catalin tot incearca. Dar cred ca incearca nu pentru ca vrea sa ii faca avansuri, ci incearca pentru ca vrea sa arate in continuare ca el este cel care a lansat-o", a adaugat ea. La polul opus, sexologul Bebe Mihaescu este de parere ca in emisiunea de aseara Bianca a incercat in toate momentele sa-l seduca pe Catalin Botezatu.
"Tot timpul Bianca a fost seductiva. N-am vazut deloc femeia aceea care isi iubeste partenerul, care isi pastreaza rezerva si are o tinuta sa spunem usor distanta. Nici intr-un caz. Era la furat cum se spune", considera Bebe Mihaescu. "A fost intr-adevar o harjoneala in care Bianca a plusat din greu. Daca va aduceti aminte, la inceput, s-a asezat putin cu spatele catre moderatorul emisiunii pentru ca pe parcurs sa indrepte genunchii catre ecran, devenind neutra, si de multe ori intorcandu-se cu genunchii catre Catalin.
Nu mai spun ca isi rasucea pletele, semn clar de seductie. Isi cobora genele, isi misca umarul ca sa i se vada inceputul sanilor. Ea a fost tot timpul ofensiva. In timp ce pe vorbe spunea "eu am o relatie, tu nu" corporal era exact invers "uite pot sa fiu cu tine, putem sa ne jucam". Mesajul a fost invers corporal fata de ceea ce ea a vorbit"

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.