S-a ridicat de pe scaun si a inceput sa isi incordeze muschii in fata unui strain: reactia barbatului te va lasa fara cuvinte!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 sep 2020, 06:00

Daca ati urmarit vreodata meciurile de pe stadioanele din SUA, atunci stiti despre "Kiss Cam."

In momentul in care camera este pozitionata pe un cuplu, atunci acesta trebuie sa isi arate un moment de tandrete, eventual sa se sarute. Acesta este traditionalul Kiss Cam. In alte state de pe continentul american, s-au inventat si variatiuni de Kiss Cam. De exemplu, in Philadelphia exista Flex Cam. Publicul este incurajat sa isi incordeze muschii in fata camerei si evident, de aici, reies multe situatii comice.

In filmuletul alaturat, puteti observa un moment extrem de hilar intre o femeie si un barbat care se intrec in incordarea muschilor.

Cand camera se afla in dreptul barbatului, el este atat de nerabdator sa isi arate muschii, insa in zadar, caci femeia de langa el nu se arata foarte impresionata. Mai tarziu, cand camera revine in zona lor, femeia ii arata de ce nu e atat de impresionata- muschii ei sunt cu mult mai impresionanti decat ai lui!

 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”