S-a ridicat de pe scaun și s-a dezlănțuit într-un constum transparent care nu a lăsat loc de interpretări! Bella Santiago, show incendiar în platoul Bravo, ai stil! Celebrities

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 08 ian 2022, 01:21

Bella Santiago a facut show in platoul Bravo, ai stil! Celebrities

Sursa: Captură KANAL D

Bella Santiago stie sa faca spectacol si nici de aceasta data nu se dezminte cand vine vorba de dans.

Imbracata intr-un costum transparent, Bella doar ce s-a ridicat de pe scaun si a facut cateva miscari de dans cu care i-a innebunit pe cei prezenti in platoul Bravo, ai stil! Celebrities. Concurente, jurati si pana si Victor Slav care s-a aratat mereu impartial a aratat o urma de emotie de la dansul facut de concurenta.

Bella Santiago, show de zile mari in platoul Bravo, ai stil! Celebrities

Bella traieste fiecare moment pe scena si se bucura din plin atunci cand vine in fata sa faca spectacol, insa zambetul de pe fata concurentei nu a stralucit intotdeauna avand in vedere episoadele prin care a trecut de-a lungul vietii. Unul dintre momentele care au marcat-o pe concurenta a fost in legatura cu sarcina in urma careia s-a nascut fetita ei acum in varsta de 10 ani. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Bărbatul care a fost prima iubire a  concurentei, a părăsit-o  imediat după nasterea copilului lor.

Suferința artistei a fost uriașă, iar Bella s-a văzut nevoită să meargă mai departe și să își crească singură fiica.

Marturia cutremuratoare a Bellei Santiago despre trecutul ei

M-am îndrăgostit de un bărbat care era în armata, aveam 20 de ani. El venea 2 zile acasă pe lună, așa am avut o relație de un an, timp în care am ramas însărcinată. După ce am născut-o, a cunoscut-o, a plecat din nou, la război, în Afganistan și mi-a promis că după o săptămână va reveni.

Am așteptat o săptămână, un an și nu am mai auzit nimic de el. Am zis că merg mai departe, că sunt puternică și că îmi voi crește singură fata. A fost foarte greu, în fiecare zi plângeam, nu știam dacă mai vine acasă… A fost foarte, foarte greu…”,  povestește Bella Santiago.