S-a rupt cerul in nordul tarii! Zeci de oameni, printre care si peste 30 de turisti au ramas blocati din cauza unei viituri puternica

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 03:42

Casele au fost inconjurate de ape, iar cateva podete au fost luate de viitura. Doi batrani abia au reusit sa scape de furia naturii.

O ploaie care nu a durat mai mult de 5 minute a adus potopul. Suvoaiele s-au revarsat de pe versanti si au acoperit totul in cale. Priviti cum casa din imagini este pur si simplu inconjurata de ape! Doi batrani au ramas captivi in interior. „A venit pe langa casa noastra, pe unde sa mai iesim noi, a venit dintr-o data.”

Batrana din imagini nu a mai sperat sa poata sa puna picioarele pe pamant, cand a vazut raul involburat care se revarsa.

pericol au fost si peste 30 de turisti ajunsi in Bistrita, pe Valea Mariei. Cand au vazut natura dezlantuita, s-au rugat pentru viata lor.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Zeci de case au fost afectate de viitura, dar si drumul care face legatura dintre zona turistica Poiana Zanelor si drumul national. Meteorologii nu au vesti bune nici pentru urmatoarele ore, cand este posibil ca in zona sa mai ploua.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.