S-a rupt lanțul de iubire! Cristi Tănase a depus actele de divort după ce soția sa a obținut ordin de restricție

Autor: Andrei Costanda
Actualizat: 14 mai 2024, 15:38

Cristi Tănase și Adina Maria vor divorța, la doar 7 luni de la mariaj.

Sursa: Instagram

Cristi Tănase și Adina Maria s-au căsătorit în luna octombrie a anului trecut.

Instanța a luat decizia ca fostul fotbalist Cristi Tănase să nu aibă voie să se apropie de soția sa și de fetița lor pe o perioadă de 12 luni.

Cristi Tănase a depus actele de divorț

După ce instanța i-a dat câștig de cauză soției lui, Cristi Tănase nu a stat prea mult pe gânduri și a și depus actele de divorț, după cum anunță publicația Spynews. Cei doi s-au căsătorit recent, în luna octombrie a anului trecut.

Fostul fotbalist a cerut un program de vizită provizoriu pentru fiica sa, însă șansele ca acest lucru să se întâmple sunt aproape nule.

„Da, este adevărat, prin ordonanță președințială se poate cere din partea unei părți să fie stabilit un program de vizită provizoriu până când se va lua decizia(...)

Cu siguranță, orice tată sau orice mamă poate să ceară pe timpul procesului civil de divorț, pe lângă alocație, pensie, poate să ceară și un program de vizitare provizoriu(...)

Dacă și copilul are, atunci cererea va fi inadmisibilă întrucât dacă se ajunge la o decizie prin care tu nu poți să te apropii un copil minor și ai un ordin de protecție sau de restricție, nu are cum ca instanța să admită un program de vizitare la o persoană de care nu te poți apropia , a precizat avocatul Cosmin Bolosin, la Antena Stars.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Elevii vor primi o nouă bursă în anul 2024-2025. Anunțul a fost făcut de către Ligia Deca

Citește și: Ea este Monica, tânăra decedată în accidentul din Timiș. Fata și iubitul ei se îndreptau către o petrecere, moment în care băiatul a pierdut controlul volanului

Cei doi au devenit recent părinți

Fostul fotbalist al celor de la FCSB   a fost protagonistul unor imagini cu puternic impact emoțional în luna februarie a acestui an, fiind surprins stând pe holul unui bloc, în fața unei uși, cu un dinte lipsă și cu picături de sânge în jurul său.

După ce imaginile s-au mediatizat extrem de rapid, „Dodel” a susținut că nu ar fi fost agresat de nimeni, doar se afla sub influența alcoolului, dar soția sa nu i-a răspuns, așa că a decis să se așeze pe

jos.

Cristi Tănase a devenit tată pe data de 10 martie, soția sa născând o fetiță perfect sănătoasă. Bruneta Adina Maria este de profesie make-up artist și își ocupă timpul liber cu fitness-ul.

„10.03.2024. Totul”, a scris Adina Maria în dreptul postării pe care a făcut-o pe contul ei de Instagram, la secțiunea InstaStory.