S-a rupt lanțul de iubire dintre Dinu Maxer și noua sa iubită, Ada, la doar două săptămâni de la oficializarea relației?! Detaliul care i-a dat de gol

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 03 feb 2024, 06:20

Dinu Maxer și Ada și-au spus adio?

Sursa: Instagram

Relația lui Dinu Maxer cu Ada ar fi luat o întorsătură neașteptat, după doar două săptămâni de la oficializarea acesteia. Surse apropiate ale cuplului spun că cei doi s-ar fi despărțit.

Showbiz-ul autohton a fost luat, în urmă cu două săptămâni, cu asalt de o veste neașteptată. Dinu Maxer și-a oficializat relația cu noua sa iubită, Ada. A fost mare vâlvă în lumea mondenă la acel moment, însă lucrurile par să fi luat o întorsătură la care nimeni nu se aștepta. Surse apropiate celor doi au mărturisit că relația lor ar fi ajuns la final.

Dinu Maxer și Ada și-au spus adio?

Apropiații lui Dinu Maxer și ai Adei  au dezvăluit că cei doi nu ar mai forma un cuplu de ceva timp. Până în acest moment, informația nu a fost confirmată de niciunul dintre ei, recent, cântărețul a dezvăluit că își dorește ca relația lor să evolueze frumos și firesc. 

După cum artistul a declarat, la o zi după divorțul de Deea Maxer, alături de care a trăit o frumoasă poveste de iubire timp de 18 ani, a cunoscut-o pe Ada, bruneta despre care toată lumea spune că seamănă foarte mult cu fosta lui iubită, Nicoleta

Luciu.

Deși toată lumea l-a acuzat că s-a grăbit să își facă o nouă relație, Dinu Maxer a declarat că nu este prea devreme să-și refacă viața.

Citește și: Presupusa legătură dintre Deea Maxer și noua iubită a lui Dinu Maxer. Prima reacție a artistei, la aflarea relației dintre fostul ei soț și actuala sa parteneră: „Este o speculație total neadevărată”

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„Ce înseamnă prea devreme? Ultima dată când am îmbrățișat-o pe Deea a fost în martie. Devreme nu este chiar consider că am ținut coadă suferinței mele. Ne cunoaștem de foarte puțin timp, ea nu este persoană publică și este normal să-și dorească discreția”, a spus Dinu Maxer la un post TV.

Focoasa brunetă are 29 de ani și nu are copii din căsnicia cu fostul partener, care a durat şase ani.

Cei doi au divorţat anul trecut, iar în prezent, și fostul ei soţ și-a refăcut viața sentimentală.

Deși este originară din Târgu-Jiu, Ada locuiește în București de mai mult timp, unde și-a deschis propriul salon de înfrumusețare, unde aplică gene false. Ada nu stă rău deloc la capitolul finanțe, asta pentru că afacerea pe care o deține este înfloritoare, potrivit Click.ro.

Citește și: Deea Maxer a postat prima fotografie alături de presupusul iubit. Artista nu s-a mai ascuns, după ce Dinu Maxer a vorbit despre noua iubită