S-a rupt lanțul de iubire intre Alex Bobicioiu și Iancu Sterp. Dezvăluiri exclusive despre ce s-a întâmplat intre cei doi prieteni

Autor: Alice Popescu

Alex Bobicioiu,dezvaluiri despre relatia cu Iancu Sterp

Sursa: Instagram

Pe Alex Bobicioiu si Iancu Sterp i-a legat o frumoasa prietenie, insa se pare ca cei doi s-au cam instrainat in ultima perioada.

Cei doi au fost impreuna in show-ul matrimonial Puterea dragostei unde au legat o stransa prietenie, iar Alex a fost invitat acasa la Iancu Sterp dinstrandu-se cateva zile bune la muncile campului de unde au facut si vloguri pe care le-au postat pe Youtube spre amuzamentul fanilor celor doi. Insa, iata ca la cateva luni Alex Bobicioiu vine cu dezvaluiri care zdruncina relatia celor doi de prietenie: "Eu ii mai dadeam cateun semn de viata, insa el uita.

Nu cred ca e greu sa dai un mesaj. As merge mai mult cu Iancu daca ar fi sa ma bat. Nu mai e prietenia aia stransa cum a fost la inceput!, a declarat Alex Bobicioiu pentru canalul WOWnews.

Alex Zanoaga, dezvaluiri despre relatia cu Bianca Comanici

Alex a mai dezvaluit ca in momentul de fata nu are nicio relatie amoroasa, insa a recunoscut ca a avut una cu Roxana din sezonul 4 Puterea Dragostei, de scurta durata, ce-i drept.

Mai mult, Alex a mai spus ca este adevarat ca a avut o relatie si cu Naba, insa nu a mers. Totul s-a intamplat la sfarsitul anului 2021. De Roxana mi-a placut, am tot iesit asa, dar nici cu ea nu a functionat. Am mai vorbit cu cineva pe Internet, insa nici nu am luat-o drept o relatie serioasa. Am mai salutat-o, nu am nicio treaba. O luna jumate a durat totul."

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Alex Zanoaga: "Ea nu era serioasa" 

Cat despre Bianca Comanici, Alex Bobicioiu si-ar fi dorit sa se impace cu ea, insa vedete wowbiz pare ca nu i-a mai dat nicio sansa deoarece spune el, nu prea l-a bagat

in seama deloc: "Ea nu era serioasa, mi-a bagat-o pe asta cu Roxana, intr-adevar eu mai vorbeam atunci si cu Roxana, insa nu imi raspundea la mesaje Bianca. Zicea ceva, dar facea altceva. Pana la urma am zis sa ramanem prieteni."

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.