S-a rupt lantul de iubire intre Jador si Bogdan Mocanu?: "Te sparg in bataie..." Mesajul cantaretului pentru Faimosul de la Survivor Romania 2021

Autor: Alice Popescu
Jador si Bogdan Mocanu sunt legati de o puternica prietenie, inca de pe vremea cand amandoi erau concurenti in primul sezon al show-ului "Puterea Dragostei"
Sursa: Instagram

Jador si Bogdan Mocanu sunt ca fratii de cand colaboreaza pe plan muzical si merg la sala impreuna, insa de la ultimul mesaj al lui cantaretului pentru concurentul de la Survivor Romania, lucrurile s-au mai schimbat

Jador si Bogdan Mocanu sunt frati de cruce dupa participarea la reality-ul "Puterea Dragostei", insa dupa ce Jador a plecat la Survivor Romania 2021, Bogdan Mocanu sufera enorm, insa de fiecare data l-a sustinut postand mesaje pline de imbarbatare pentru bunul sau prieten cu care mergea la sala sau la cantari.

Mesajul lui Bogdan Mocanu pentru Jador, concurent la Survivor Romania 2021

Insa, lui Jador pare sa ii mearga de minune in cadrul competitiei Survivor Romania 2021 deoarece a fost votat si preferatul publicului in urma cu o saptamana.

Asta i-a conferit dreptul de a vota un concurent spre eliminare. In plus, s-a impus de multe ori in fata colegilor lui, Faimosii, insa a starnit numeroase controverse in randul femeilor din tabara lui pentru caracterul vulcanic de care a dat dovada dupa fiecare meci. Jador este un concurent pe cat de puternic pe atat de temut si asta a dovedit-o si aseara in cadrul jocului pentru recompensa pentru ca din doua miscari l-a trantit in apa pe adversarul lui din tabara Razboincilor, Albert.

Dar Jador este si un sensibil incurabil deoarece sufera si acum din dragodste pentru eterna lui iubire, Georgiana, lucru marturisit inca din prima editie Survivor Romania 2021 Amnei cand i-a spus ca el a venit in aceasta competitie sa o uite pentru ca o iubeste mai mult decat se iubeste pe el. Aseara, dupa ce Faimosii au castigat jocul de comunicare, Jador si-ar fi dorit ca mesajul primit sa fie din partea Georgianei.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Sincer, deși par foarte dur, cred, sunt cel mai mămos copil posibil.

Mi-aș fi dorit să fie de la mama ceva, dar, că tot vorbim de prieteni, mi-aș fi dorit să primesc un mesaj de la fosta, dar știu că nu se va întâmpla așa pentru că ea era și familia și prietena mea. Mi-aș fi dorit să primesc un mesaj de la ea, dar știu că nu o să primesc.”, a mărturisit Jador la Survivor România 2021. 

Citeste si: Cine este iubitul Roxanei Ghiţă, concurentă la Survivor România 2021

Dupa toate acestea, insa, se pare ca Bogdan Mocanu este cel care sufera cel mai mult pentru Jador. Si daca la inceput isi dorea ca Faimosul sa revina cat mai repede acasa, iata ca acum planurile au fost date peste cap si Bogdan i-a transmis un mesaj transant bunului lui prieten.

"Idiotul naibii, ma face sa imi stric eu starea din cauza lui si oamenilor din jurul meu, ca plange el si ma topeste. Am avut despartiri care au durut mai putin decat ce am vazut eu in seara asta. Daca nu vine cu premiul in gura, sa fie cel mai bun castigator, participant care a fost la toate reality-urile Survivor din lume, il sparg eu cu bataia cand vine acasa."

Bogdan Mocanu si Jador s-au cunoscut cu mult inainte de Survivor Romania 2021

In varsta de 23 de ani, Jador a devenit cunoscut publicului larg prin intermediul emisiunii ''Puterea dragostei'', de la Kanal D Romania. Inainte de emisiune, Jador era un tanar nu foarte instarit, cu aspiratii la o carierea muzicala de succes. Acesta a venit in emisiune pentru a-si gasi dragostea. Povestea de iubire dintre el si Simina Loica l-a adus pe cantaret in centrul atentiei si printre favoritii publicului.

Citeste si: Cine este Mariano Starlin Belen Medina de la „Survivor România 2021”! Concurentul este originar din Republica Dominicană şi are o fetiţă de 5 ani

Desi multe fete au vrut sa il cunoasca mai bine, Jador a trecut foarte greu peste dragostea pentru Simina, lucru pe care nu a reusit sa il faca nici in sezonul 2 Puterea dragostei. Simina si-a gasit fericirea in bratele ''oponentului'' lui Jador, Alex Zanoaga. Jador a renuntat la Simina in momentul in care aceasta a ramas insarcinata si s-a casatorit. Dupa povestea de dragoste neimplinita, Jador a devenit rapid unul dintre cei mai cunoscuti si mai apreciati artisti din Romania.

Chiar daca nu si-a gasit jumatatea la emisiune, Jador s-a ales cu un prieten pe viata, in persoana lui Bogdan Mocanu.

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, luni, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.