S-a rupt lanțul de prietenie dintre Bianca și Nona. Andreea Mantea încearcă să afle care este, de fapt, motivul disputei dintre cele două concurente: ”Cum vor fi lucrurile de acum încolo”

Author: Madalina Maftei

Andreea Mantea intervine în conflictul dintre Nona și Bianca și vrea să clarifice lucrurile 

Sursa: Captură KANAL D

Conflictul dintre Nona și Bianca continuă. Cele două concurente își aruncă vorbe grele, mai mult prietenia lor pare că s-a dus de râpă.

Conflictul dintre Nona și Bianca pare că se adâncește și mai tare, motiv pentru care Andreea Mantea vrea să asculte versiunile ambelor concurente, pentru a afla de la ce a pornit scandalul dintre ele. Atât Bianca, cât și Nona sunt pornite să-și facă dreptate. Se pare că prietenia lor s-a dus de râpă, iar Nona a precizat că pentru ea, din acest moment, Bianca este doar colegă de emisiune, nimic altceva.

Andreea Mantea intervine în conflictul dintre Nona și Bianca și vrea să clarifice lucrurile 

După ce cele două concurente și-au aruncat vorbe grele în ultimele zile, deși până acum erau prietene foarte bune, Andreea Mantea este curioasă în ce relație vor rămâne după acest scandal.

Andreea Mantea: Cum vor fi lucrurile de acum încolo?

Nona: Suntem colege, nu avem cum să nu interacționăm, nimic mai mult de atât.

Asta simt acum.

Citește și: Conflictul dintre Nona și Bianca se va acutiza! Cele două concurente vor continua să își spună replici tăioase! „Nu-ți meriți locul!” Aflați ce se va întâmpla marți, 28 martie, în Casa iubirii, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D!

Andreea Mantea i-a cerut părerea și Biancăi, care, la rândul ei, este de acord cu ce a spus Nona, semn că relația lor de prietenie s-a dus pe apa sâmbetei.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Andreea Mantea: Ești supărată?

Bianca: Nu sunt supărată. Pur și simplu, nu înțeleg care este vina mea, cu ce am greșit eu în prietenia asta și nu înțeleg de la pe a pornit totul acum, adică, azi din nou. Eu, personal, nu consider că am greșit.

Citește și: Nona și Bianca, scandal de proporții în Casa iubirii! Nona i-a adus reproșuri și acuzații grave fostei sale prietene! Iată cum a reacționat Bianca! „Când ai avut nevoie de mine am fost acolo! Te-am ajutat cu multe chestii”

Bianca consideră că nu a greșit cu nimic față de Nona pentru a continua acest conflict, la rândul ei, Nona a afirmat că totul a început de la faptul că băieții au început să se intereseze de ce s-a întâmplat între ele, astfel au ieșit noi detalii la iveală.

Lucrurile au degenerat între cele două concurente, după ce au apărut mai multe vorbe în casă, de aici a început și discuția lor aprinsă.

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?