"S-a schimbat!" Laurențiu, un alt om la hotel!? I-a manipulat pe băieții din Casa iubirii? Concurenții îl pun la zid Laurențiu! 

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 12 feb 2024, 21:37

O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” a avut loc astăzi, 12 februarie, la Kanal D.

În ediția de luni, 12 februarie, lucrurile s-au precipitat din nou în casa băieților, unde Patrick a răbufnit și a spus tot ceea cea l-a deranjat teribil la Laurențiu!

Citește și: "Este super inteligentă!" Patrick, atras de noua concurentă? Larisa va răbufni: ''M-am săturat!'' Nu ratați o nouă ediție incendiară marți, 13 februarie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D

Se încing spiritele între Patrick și Laurențiu!

În ediția de astăzi, în Casa iubirii s-au iscat noi momente tensionate. Patrick a fost încordat încă de la prima oră, iar subiectul tensiunilor din casa băieților este Laurențiu. Se pare că băieții pun la îndoială sensibilitatea lui și lacrimile vărsate în edițiile trecute.

Mai mult, se zvonește că Laurențiu s-ar fi lăudat la Marius că de azi înainte el va lua cecurile, va ieși învingător și îi va scoate pe toți din schemă de acum.

Și pentru că băieții au vrut să dea cărțile pe față, i-au spus lui Laurențiu în față tot ce-i macină.

Patrick: "El nu spune în casă ce spune la hotel. Ai spus că îi elimini pe toți dacă ieși cu ei în față."

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Ștefan: "După ce s-a difuzat episodul cu plânsul lui, atunci s-a schimbat, pentru că a văzut toate comentariile alea cu te votăm și de atunci și-a luat forțele alea mari."

Cel mai afectat de atitudinea schimbătoare a lui Laurențiu a fost Patrick. Iată ce a declarat tânărul!

"Nu m-a deranjat cu absolut nimic, doar că am rămas surprins când m-am întors de la Timișoara, că spusese chestiile astea în condițiile în care noi am stat toți băieții la masă.

El nu a stat cu noi, a spus că avea o problemă de familie. Marius nu era în echipajul acesta, de care spune lumea că s-a format și a simțit să-i spună lui, nouă nu ne-a spus.(...) Lumea a început să vorbească frumos și empatizează cu el. Mie mi se părea corect, dacă tot are gândirea asta, să spună și cu noi la masă. Că o să-i întorc pe toți, o să iau cecuri, dar cu noi nu a zis nimic.",
a spus Patrick.

Citește și: Cine este Giuly, noua concurentă din Casa Iubirii! Băieții sunt în delir! Giuly este din Satu Mare, dar e stabilită în Milano

Cum a reacționat Laurențiu și ce replici le-a dat băieților, aflați urmărind materialul video de mai jos!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.