S-a schimbat Milena de când s-a văzut la televizor? Jasmine spune că a devenit agresivă. Ce problemă are concurenta cu Constanția: „Constanția, de câte ori să îți repet că îmi ești indiferentă?”

Autor: Lavinia Medrea

Ce problemă are concurenta cu Constanția

Sursa: Captură KANAL D2

Astăzi, în gala emisiunii „Bravo, ai stil!”, Milena a fost acuzată că a devenit agresivă de când a apărut la televizor.

Astăzi, în gala emisiunii fenomen de modă „Bravo, ai stil!”, prezentată de Ilinca Vandici, difuzată exclusiv la Kanal D2 și jurizată de Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Alexandru Abagiu, Milena a fost acuzată că a devenit agresivă de când a apărut la televizor. De asemenea, concurenta și-a exprimat indiferența față de Constanția.

Jasmine spune că Milena a devenit agresivă 

Jasmine a spus, în culise, că are senzația că Milena a devenit agresivă de când a apărut la televizor.

„Așa mi se pare, de când s-a difuzat și la televizor... înainte, ce apreciam la ea era că era bună, era caldă”, a spus Jasmine.

Întrebată ce părere are despre faptul că una dintre concurente, Constanția, a avut ceva de spus despre ținuta ei, Milena și-a exprimat tranșant indiferența și dezinteresul față de orice părere, în general.

Citește și: Andreea, ținută asemănătoare cu a Constanției în ediția concept. Jurații au sesizat imediat: „Clar e mai frumos”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Și ce vreți să-i fac? Eu mă uit la fetele pe care le urmăresc, chiar credeți că am timp de copilărisme la aproape 23 de ani? Mă implic în emisiune, dar tu chiar crezi că aș sta să văd ce spui tu sau ce spune X? Crezi că oamenii chiar au timp să-i intereseze de ce fac eu sau crezi că m-ar interesa? Păi, Constanția, de câte ori să îți repet că îmi ești indiferentă? Dacă ar fi fost să am ceva cu tine îți ziceam, dar eu nu am cu nimeni nimic.

Eu nu mai pot să mă mai repet, sincer”, a spus Milena.

Jasmine i-a comunicat Milenei că simte o schimbare în comportamentul ei și a întrebat-o de ce răspunde agresiv la întrebări.

Citește și: Iris și Carina vor să ia atitudine, după ce au fost deranjate de comentariile negative din mediul online. Alina nu este însă de acord cu acestea: „Eu par cea mai rea, cea mai înțepată”

„Nu s-a produs nimic, sincer, dar ce vrei să fac acum? Sunt eu cum sunt, adică nu pot să-ți spun ceea ce gândesc? Poate uneori mai ridic tonul”, a declarat Milena.

Ce problemă are Milena cu Constanția

Constanția a afirmat, în culise, că Milena este neasumată, în sensul că nu recunoaște că cere ajutor, ci spune că își face ținutele doar după cum crede ea.

„Sunt zile în care ai o stare de spirit mai bună, sunt zile în care ai o stare de spirit mai rea. Când este vorba să te aperi trebuie, cumva, să te aperi, pentru că am tăcut până acum, dar văd că dacă tac și nu mă apăr eu pe mine nimeni nu o să facă chestia asta. AM vorbit, poate, pe un ton mai ridicat, dar nu am vorbit agresiv sau ceva, pur și simplu m-am apărat spunându-i Constanției că mie îmi e indiferentă, și poate sună urât chestia asta, dar nu poate să-mi fie nici antipatică, nici să-mi placă, pur și simplu nu simt față de ea, și dacă nu simt chestia asta doar nu pot să-i spun că am ceva cu ea dacă eu chiar nu am nimic. De antipatie nu am timpul necesar”, a declarat Milena.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.