S-a sinucis din cauza telefonului mobil! Povestea socanta a tanarului care purta o armura speciala pentru a se proteja de undele electromagnetice

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 01 nov 2020, 09:20

Un absolvent briliant de Oxford s-a sinucis deoarece era alergic la telefoanele mobile.

 Violonistul Michael Nield in varsta de 36 de ani suferea de o boala, electro – sensibilitate care ii provoca o reactie dureroasa la toate tipurile de campuri electrice inclusiv la telefoane mobile.

Deja se afla intr-o stare avansata a bolii si purta un fel de costum asemanator armurii din Evul Mediu cand iesea din casa, iar in interior dormea intr-un cort din microfibra pentru a nu fi expus undelor electrice.


El spunea ca telefoanele mobile ii provocau zgomote constante in creier. S-a mutat chiar cu toata familia la 150 de mile de Herefordshire pentru a scapa de campurile electrice.

Insa, in ciuda efortului depus de parintii lui, Michael era atat de afectat incat s-a sinucis luand un cocktail mortal de droguri cu alcool. El a fost gasit mort de catre tatal sau in masina parcata aproape de casa.
Mama lui care sufera de aceeasi boala dar de o forma mai putin severa a marturist: Michael a incercat orice ca sa isi imbunatateasca modul de viata. Nimeni nu isi da seama ce efecte are aceasta boala.

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.