S-a spalat pe corp cu un gel de dus bazat pe extract de menta, dar dupa ce si-a dat cu el si pe la zonele genitale a inceput sa urle de durere! Uite ce i s-a intamplat

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 22 aug 2021, 18:40

Postarea de mai jos a devenit virala pe Facebook si a strans peste 27.000 de like-uri si 3.300 de redistribuiri.

Hugh Glashoff, un barbat din Australia, a avut parte de o experienta neplacuta in urma unui dus. El a inceput sa se spele cu un gel bazat pe extract de menta, pe care il cumparase pentru ca ii placea mirosul lui.

Insa la 5 minute dupa ce si-a sapunit tot corpul, a observat ca incepe sa simta o senzatie de arsura la nivelul organelor genitale. Aceasta a devenit din ce in ce mai intensa si a atins punctul in care nu mai putea fi suportabila.



In cele din urma arsura s-a estompat dar, speriat de ceea ce i s-a intamplat, Hugh s-a plans pe pagina oficiala de Facebook a companiei producatoare. Intamplarea s-a viralizat in scurt timp.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.