S-a speriat tare cand bona i-a dat un mesaj in care ii spunea ca fetita ei de un an si-a rupt un dinte din cauza unui biscuite. A mers de urgenta cu micuta la doctor. Cand s-au uitat pe radiografii, medicii au incremenit! Uite ce avea copila

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 13:32

O tanara mamica din Statele Unite a trait clipe de groaza pe care, cu siguranta, nu le va uita prea curand.

Totul a inceput in momentul in care bona i-a dat un sms prin care o anunta ca fiica ei, in varsta de 1 an si 8 luni, si-a rupt un dinte din cauza unui biscuite mai tare pe care l-a mancat.

Panicata, femeia s-a invoit de la locul de munca si a mers cu copilul la spital. Acolo, a incremenit in momentul in care doctorii i-au spus ca nu are problema doar cu acel dinte, ci ca intreg maxilarul e fracturat.

Femeia a inceput sa urle de furie, acela fiind momentul in care si-a dat seama ca bona a mintit-o. A pus mana pe telefon si a sunat la politie. Ulterior ingrijitoarea a fost arestata, marturisind ca i-a aplicat o corectie fizica mai dura fetitei, deoarece refuza sa manance.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Daca

va fi gasita vinovata, ea risca ani grei de inchisoare.