S-a stins intr-o fractiune de secunda dupa ce a intrat cu masina pe contrasens VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 21 oct 2020, 07:30

Un grav accident s-a petrecut in apropiere de localitatea sibiana Apoldu de Sus. Soferul unui autoturism a patruns pe sensul opus de mers si a izbit din plin o alta masina.

Barbatul in varsta de 39 de ani aflat la volanul masinii care a intrat pe contrasens nu a mai avut nicio sansa. Alte doua persoane aflate in autoturism au fost transportate de urgenta la spital.

 

Fatal a fost si accidentul de aseara, din judetul Caras-Severin, pentru un biciclist. Omul a fost lovit cu masina pe trecerea de pietoni de catre un consilier judetean. Se pare ca victima nu purta echipament reflectorizant.

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

Politistii au gasit victima decedata pe carosabil, la cativa metri de bicicleta. Soferul spune ca s-a trezit cu barbatul in fata masinii si ca nu l-ar fi calcat.

 

Politia incearca sa afle adevarul in acest caz.

 

Taguri:

Culiță Sterp a avut parte de o întâmplare neobișnuită în timpul unei călătorii în Austria. Iată cum a ajuns artistul să plătească 320 de euro pentru o simplă apă.