S-a stins o stea! Andreea Musatescu, o tanara cu dizabilitati care ne-a impresionat prin curajul ei, a pierdut lupta cu boala VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 02 nov 2020, 20:05

Andreea Musatescu avea doar 24 de ani.

Tanara suferea de o boala rara, distrofie musculara, o afectiune crunta care a tintuit-o toata viata intr-un scaun cu rotile. In ciuda conditiei sale si a faptului ca si-a pierdut mama, bolnava de cancer, cand avea numai 11 ani, Andreea a mers mai departe reusind sa dea tuturor o adevarata lectie de viata: Aceea ca orice este posibil atunci cand iti doresti ceva cu adevarat. A dus o viata normala si, ajutata de prieteni si de oameni cu credinta, a reusit sa faca toate lucrurile pe care si le-a dorit.
Din pacate, Andreea Musatescu a pierdut in cele din urma in fata bolii. S-a stins din viata sambata, la Spitalul Elias din Capitala.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.