S-a stins, sub ochii mamei, dupã 3 zile de suferinta cumplita, din vina medicilor. Tragedia prin care trece o familie din Bacau

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 21:25

Mama a vazut cum îi moare fiul de 4 ani, desi i-a implorat pe cei de la spitalul din Moinesti sa-l interneze. În loc sa o ajute, ar fi trimis-o acasa.

Daca ar putea, ar da ani din viata ei, doar ca sa nu-i ajunga fiul in sicriu.  E cumplit prin ce suferinta trece aceasta mama, mai ales ca, spune ea, baiatul i-a fost ucis de nepasarea medicului. Totul a pornit vineri, cand a fost sunata de la gradinita, ca pe Alexandru il doare urechea.

“Ma duc la Moinesti, domnul doctor s-a uitat in urechea lui si mi-a dat niste retete pentru tratament.

Cand am ajuns acasa cu el sa ii incep tratamentul, tot mai rau se simtea. Incepuse sa-l doara capul, burtica”, a povestit femeia indurerata.

Sambata, femeia a chemat Ambulanta, ca si cu o zi inainte: “ Ma duc la pediatrie. Zic, doamna doctor, baietelului i-a fost rau aseara, a facut febra, de mancat, nu manaca. Va rog sa mi-l internati o zi, doua. N-a vrut, n-a vrut.

A zis "du-te acasa"”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Mama sustine ca a vazut cu ochii ei ca baiatul de 4 ani i se topea pe picioare. Duminica, Alexandru deja nu se mai putea ridica din pat.  “ Duminica, la ora 1 noaptea. A inchis ochisorii si nu a mai simtit nimic.”

Pentru toata drama, mama arata cu degetul spre medicul care a trimis-o acasa.

Pe certificatul de deces scrie ca baietelul a murit de meningoencefalita, o complicatie a otitei. Directorul spitalului isi apara colega: este doar o suspiciune. Familia va depune plangere impotriva celor de la spitalul din Moinesti.