S-a supărat sau nu Bibi pe Dan Negru pentru farsa făcută ei și fostului logodnic. Artista răspunde celor mai inconfortabile întrebări în emisiunea „Detectorul de minciuni”.

Author: Andreea Buinoschi

S-a supărat sau nu Bibi pe Dan Negru pentru farsa făcută ei și fostului logodnic

Sursa: Instagram

Bibi a fost invitată în emisiunea „Detectorul de minciuni”. Aceasta a trebuit să răspundă unor întrebări de excepție și, la unele dintre ele, detectorul a dat verdictul: nu a spus adevărul.

Bibi a venit, săptămâna aceasta, în emisiunea „Detectorul de minciuni”. Tânăra artistă a spus dacă este sau nu supărată pe Dan Negru, după ce acesta a făcut o farsă acesteia și fostului ei logodnic.

Este sau nu supărată Bibi pe Dan Negru pentru farsa făcută

„Te-ai supărat pe Dan Negru pentru farsa pe care v-a făcut-o ție și fostului logodnic?”, a fost întrebarea venită din partea Oanei Radu.

Bibi știe de glumă și, tocmai datorită faptului că farsa a venit din partea unui om pe care îl apreciază, aceasta nu are niciun resentiment.

„Aaa, nu, nu, Dan Negru e haz omul, este un om pe care eu îl ador și îl apreciez din tot sufletul, nu, adică știam că e o glumă, ceva”, a spus Bibi.

Citeste si: Alexander Florescu, antrenorul vedetelor, a dezvăluit cât costă un abonament lunar la sala de fitness pe care o deține! „La ceea ce ofer nu sunt scump”

Bibi a avut o relație de aproximativ doi ani, la un moment dat a apărut și inelul, dar cei doi îndrăgostiți au ajuns să o ia pe drumuri separate. Cu toate că amândoi erau persoane publice, Bibi susține că nu este geloasă și nici nu a căutat în telefonul cuiva.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„Nu, chiar nu sunt geloasă. Să-l urmăresc, ce am, am înnebunit la cap? Doamne ferește, nu! Nu (căutat în telefon), pentru că m-am lecuit, să zic așa, la sora mea. Am o soră mai mare și am fost sora aia mică...rău de tot...și i-am dat teroare, efectiv, când eram mai mică.

Toate secretele posibile eu le aflam  și i-am făcut zile amare, deși ai mai tot îmi ziceau dar nu ne interesează, «Lasă fata».

Dar nu, nu sunt geloasă, pentru că am fost eu educată în acest stil. Îmi cunosc valoarea și mă știu foarte bine pe mine. Știu cine sunt, ce pot și n-aș avea de ce să fiu geloasă”, a declarat interpreta.

Bibi are reguli foarte bine stabilite pentru partenerul de cuplu

Bibi a recunoscut faptul că niciodată nu ar permite să fie înșelată și este convinsă că nici nu a fost.

Artista știe foarte bine lucrurile de care este capabilă și nu ar permite nimănui să îi facă rău în vreun fel.

Totodată, aceasta susține că o persoană care înșală nu înșală doar partenerul de cuplu, ci și pe sine însăși, motiv pentru care nici ea nu ar putea să facă așa ceva vreodată.

Citeste si: Ce părere are Omar despre faptul că religia îi permite să aibă mai multe neveste. Ar mai vrea sau nu încă o soție

„Nu, nu am fost niciodată înșelată, pentru că nu aș permite eu. Nu, nu aș trece niciodată peste înșelat, mi se pare că acolo intervine respectul și, dacă înșeli, nu mai există, mi se pare că te înșeli pe tine. Cel care înșală se înșală pe el”, a mai spus cântăreața.