S-a taiat la deget cu o coala, a vazut ca i-a dat sangele, dar nu a dat importanta acestui lucru. Ce i s-a intamplat dupa cateva zile e cutremurator, uite cum a ajuns sa arate barbatul asta! Ai mare grija sa nu patesti la fel

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 17 sep 2020, 07:25

Un barbat din Statele Unite a avut parte de o experienta neplacuta pe care, cu siguranta, nu o va uita niciodata.

Totul a inceput dupa ce omul s-a taiat accidental la un deget cu o coala. A fost un incident minor, cu care probabil si voi v-ati confruntat cel putin o data, asa ca nu i-a dat importanta.

Insa la finalul zilei a observat ca nu se simte tocmai bine. Din cauza ca, pe masura ce zilele treceau, starea lui de sanatate se degrada din ce in ce mai tare, a mers in cele din urma la un control.

Dupa o serie de analize, medicii au descoperit un lucru socant: barbatul facuse septicemie si era la un pas de moarte. Michael Berge a stat in coma indusa 3 saptamani si avea sanse de supravietuire de 50%.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Din fericire totul s-a terminat cu bine, iar acum barbatul

este in afara oricarui pericol.

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.