S-a terminat cu 'primavara' de afara! Se dezlantuie furia alba! Afla unde

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 01:04

Daca in alti ani, in ianuarie ne uitam infrigurati la case ingropate in nameti, sambata am intalnit fericiti in maneca scurta, iesiti sa faca miscare in parcurile insorite.

Era perfect normal sa vedem temperaturi cu minus in termometre, dar am avut plus 15 peste cele normale in aceasta perioada.

Tineri, varstnici sau familii cu copii, cu totii parca au inviat sambata dupa doua saptamani in care in Bucuresti a domnit ceata. Soarele stralucitor si copacii inmuguriti i-au facut pe oameni sa uite ca ne aflam la inceput de ianuarie.

In mod normal, in aceasta perioada a anului, lacul era inghetatat.

De aceea si panourile ne avertizeaza ca saniusul si patinajul sunt interzise. Realitatea este, insa, ca pe 11 ianuarie afara sunt 10 grade iar peisajul este unul de primavara, asa ca parca nimic nu e mai bun de facut decat sa stai si sa te bucuri de razele soarelui.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Maxima de sambata a fost atins la Calafat 16 grade, desi, spun meteorologii, in mod normal termometrele nu ar fi trebuit sa arate mai mult de 2 grade.

Si pentru zilele urmatoare se anunta vreme la fel de frumoasa, cu maxime pana la 15 grade. Vesti bune sunt, insa, si pentru cei care iubesc zapada, la munte va ninge slab incepand de duminica.

 


Rebecca, profund dezamăgită de Antoni! Concurenta a izbucnit în lacrimi din cauza afirmațiilor jignitoare lansate de fostul ei partener!