S-a trezit dimineata cu dureri de burta, dar nu a dat prea mare importanta acestui lucru. Pana seara abia mai putea sa stea in picioare de durere! Cand a inceput sa si vomite, a mers la spital. A avut un soc cand a aflat ce are in burta

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 16 sep 2020, 05:55

O tanara din Dublin a avut parte de o experienta ciudata, care i-a schimbat viata in intregime.

Totul a inceput dupa ce Cilla Ward, in varsta de 29 de ani, s-a trezit intr-o dimineata si a simtit dureri puternice la nivelul abdomenului. Initial a crezut ca e o indigestie si nu i-a dat mare importanta.

A luat niste pastile si si-a continuat rutina zilnica. Doar ca intensitatea durerilor a crescut pana la limita suportabilului. Cand a inceput sa si verse si-a dat seama ca are o problema grava, asa ca s-a suit intr-un taxi si a mers la cel mai apropiat spital.

Acolo, dupa o serie de teste amanuntite, a aflat o veste socanta: era insarcinata in aproape 9 luni, iar durerile pe care le simtea erau de fapt inceputul travaliului.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Practic Cilla urma sa nasca.

Vestea a fost cu atat mai socanta pentru ea cu cat, pana atunci, nu avusese niciun simptom specific sarcinilor: inca avea menstruatie, nu luase deloc in greutate, nu avusese greturi sau varsaturi. Se simtea perfect normal.

8 ore mai tarziu, ea a adus pe lume o fetita perfect sanatoasa, care cantarea aproape 3 kilograme.

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.