S-a trezit dimineata cu o senzatia insuportabila in urechea dreapta si s-a dus imediat la doctor: "Va rog sa ma ajutati, simt ca si cum ceva ma mananca pe interior!". E cutremurator ce i-a scos medicul de acolo, era inca viu!

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 14:43

O femeie din China a avut parte de o experienta ciudata pe care, cu siguranta, nu o va uita prea curand.

Totul a inceput intr-o dimineata, in momentul in care s-a trezit. Su s-a dus la baie si, in timp ce isi facea rutina de dimineata, si-a dat seama ca o deranjeaza foarte tare urechea dreapta.

La inceput nu i-a dat importanta, insa pe tot parcursul diminetii senzatia a crescut in intensitate si a devenit insuportabila. Acela a fost momentul in care si-a spus ca trebuie sa mearga la un control.

"Va rog sa ma ajutati, simt ca si cum ceva ma mananca pe interior!", i-a spus ea doctorului.

Dupa ce s-a uitat cu atentie in urechea ei cu un aparat special medicul i-a dat o veste socanta: avea in canalul auditiv un gandac inca viu, de dimensiuni impresionante.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Femeia s-a speriat foarte tare si a inceput sa se agite, insa specialistul i-a spus sa se calmeze, si a inceput procedura de inlaturare a vietatii.

Iata cum a decurs totul:

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.