S-a trezit dimineata si, cand a dat sa se ridice din pat, a simtit ceva ciudat intre picioare. Cand s-a uitat acolo si a vazut ce i se intampla, a inceput sa planga! E cutremurator ce a iesit din ea

Autor: B.M.
Actualizat: 15 sep 2020, 10:55

O tanara in varsta de 19 ani din Noua Zeelanda a avut parte de un eveniment iesit din comun, care i-a schimbat radical viata.

Totul a inceput intr-o dimineata, dupa ce Emma Crofts s-a trezit cu dureri infioratoare de spate si de burta. In seara respectiva participase la o petrecere unde a stat pana dimineata; de aceea se gandea ca aceasta stare neplacuta se datoreaza oboselii excesive.

A luat o pastila si si-a vazut de treburi. La un moment dat insa, cand statea pe scaun, la masa, a simtit ca ceva ii apasa pe bazin.

Cand s-a uitat la picioarele ei a avut un soc: pe jos era foarte mult sange.

Dupa doua minute, tanara a realizat ca naste, desi nu a stiut in niciun moment ca este insarcinata.

"Nu luasem in greutate, nu am avut menstruatie neregulata, efectiv nu am stiut ca sunt insarcinata. Nu stiu nici macar cine este tatal copilului!", marturiseste ea.

Emma si-a adus pe lume copilul singura si, din fericire, atat ea cat si fetita care a venit pe lume sunt perfect sanatoase.