S-a trezit din anestezie si ce i-a spus iubitului ei, e pura nebunie! Vezi reactia surprinzatoare a femeii

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 08:51

Daca ai trecut vreodata printr-o operatie, atunci stii cum e sa te trezesti de sub influenta anesteziei si totul revine aproape la normal.

Poate iti mai ramane un gen de ameteala si esti confuz, insa asta va trece pe parcursul a cateva ore. Doctorul iti poate pune cateva intrebari simple pentru a se asigura ca totul se afla sub control.

Acelasi procedeu a fost aplicat si tinerei din clipul alaturat care se afla in salon dupa operatia de extractie a maselei de minte. Desi pare ca se bucura ca a scapat de procedura, exista totusi un lucru care o deranjeaza.

Si pentru ea nu este o simpla problema, ci chiar e ceva mai mult de atat! Urmareste filmuletul si vezi exact ce a spus femeia dupa ce i-a trecut efectul de anestezie!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, luni, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.