S-a trezit intr-o dimineata ca o inteapa ceva pe piept si cand s-a uitat a vaut ca are un mic cos. Doua zile mai tarziu, s-a transformat complet si cand a ajuns la spital, s-a infiorat cand a vazut ce i-a scos medicul de acolo

Editor: Silviu Bunea Autor: A.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 12:06

Nimic nu este mai terifiant decat sa nu intelegi ce se intampla cu corpul tau, mai ales cand apar mici modificari care te-ar putea face sa te gandesti la ce e mai rau.

Doctorul Sadra Lee si-a castigat reputatia peste tot in lume ca fiind unul dintre cei mai profesionisti medici in a scoate chisturi. O parte din munca se poate vedea in video-urile educationale pe care le-a postat pe retelele de socializare.

Unul din cele mai noi filmulete infatiseaza o femeie al carui chist s-a inflamat pe piept. Nu doar medicul efectueaza operatiune repede si eficient, ci si explica ce se intampla cand apar asemenea umflaturi.

Explicatii vor ajuta, cu siguranta, pe toata lumea sa inteleaga ce se intampla atunci cand o persoana are astfel de chisturi. Este o lume ciudata si nu stii ce ti se poate intampla insa aproape nimic nu este de nerezolvat.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.