S-a trezit intr-o dimineata si a constatat cu stupoare ca nu poate sa isi mai deschida ochiul drept. Speriata, a mers la doctor pentru un control. E cutremurator ce a descoperit medicul! Ce avea fata asta in cap de 6 ani de zile

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 23 sep 2020, 12:30

Fetita din imaginile alaturate a dus o viata normala pana la varsta de 11 ani, cand totul a inceput sa se schimbe pentru ea.

Incepand de atunci, Allana Prosser a inceput sa aiba dureri de cap, care au devenit din ce in ce mai puternice odata cu trecerea timpului. Insa nici ea, nici parintii ei nu le-au dat suficienta importanta.

Totul s-a schimbat la varsta de 17 ani cand, intr-o dimineata, Allana a observat cu stupoare ca nu isi mai poate deschide ochiul drept. In plus, ea luase destul de mult in greutate si avea probleme in a-si mentine echilibrul.



In cele din urma parintii ei s-au hotarat sa o duca de urgenta la spital, pentru un control. Ceea ce au descoperit medicii i-a lasat fara cuvinte. Fata traia cu o tumoare pe creier de 6 ani de zile.

In tot acest timp a ajuns la dimensiuni considerabile si ii presa creierul in mai multe puncte cheie. Doctorii au operat-o rapid si i-au inlaturat o parte din tumoare, iar acum fac tot posibilul sa ii redea Allanei sansa la o viata normala.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.