S-a tuns scurt și noul look i se potrivește de minune. Cum arată Andra Voloș acum?

Autor: B.H.

Pasionată de make-up și beauty, Andra Voloș este tot timpul aranjată și știe cum să își pună trăsăturile în evidență. Cum arată cu părul scurt?

În toate fotografiile de pe instagram, Andra Voloș are un păr lung, strălucitor și care pare foarte sănătos, semn că este foarte atentă atunci când vine vorba despre îngrijirea podoabei capilare. 

Citeste si: Cum o mai cheamă pe Carmen de la Sălciua? Puțini îi cunosc cel de-al doilea prenume

S-a tuns scurt și noul look i se potrivește de minune. Cum arată Andra Voloș acum?

Părul ei lung și plin de volum ar putea stârni invidia oricărei doamne sau domnișoare, dar se pare că în realitate, Andra Voloș apelează la extensii pentru a obține o lungime mai mare a firului de păr.

Într-un story postat pe contul personal de instagram, fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" a afișat un look pe care rar îl putem vedea. Se pare că părul ei este destul de scurt, aceasta optând pentru un bob lung.

Tunsoarea o avantajează și îi scoate în evidență trăsăturile, chiar dacă se întâmplă de puține ori ca Andra Voloș să se lase fotografiată astfel. 

Citeste si: Relația lor a ajuns la final? Livian a dezvăluit ce se întâmplă acum între el și Bianca: "Sincer să fiu vă zic și vouă, nu o să..."

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce declarații de dragoste și-au făcut Bogdan Mocanu și Andra Voloș? Au arătat tuturor cât de mult se iubesc

Deși parcursul lor în emisiunea" Puterea Dragostei" nu a fost unul ușor, Bogdan Mocanu și Andra Voloș au depășit orice obstacol și au rămas împreună, iar acum au arătat tuturor cât de mult se iubesc.

Cei doi și-au promis că vor rămâne împreună indiferent de situație și pe lângă cuvintele frumoase, Bogdan Mocanu a reușit să își surprindă iubita cu un buchet imens de lalele.

"La mulți ani, iubirea mea! Fie ca focul dintre noi să nu se stingă niciodată.", a scris Bogdan Mocanu pe instagram.

La scurt timp a venit și postarea Andrei.

"Nemachiată, cu ochelarii tăi, hanoracul tău și florile de la tine, îți spun, ne iubim fiindcă visul destinului tău este în mine. La mulți ani, nouă!",  a fost mesajul Andrei Voloș pentru iubitul ei.

Citeste si: Ella de la Puterea dragostei se apără: "Nu am sunat-o pe mama lui Jador"