S-a urcat cu tractorul  pe un podul plutitor, insa a ajuns cu tot cu utilaj in raul Somes. Pompierii il cauta disperati, insa nu au reusit sa dea de tractorist

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 06:54

Tractoristul vroia sa treaca raul Somes pe podul plutitor.Trebuia sa ajunga cu tractorul la o parcela de teren pe care o avea de arat.

Numai ca, odata urcat pe pod, utilajul nu s-a mai oprit din mers si a ajuns in rau. Cand a vazut  tractorul scapat de sub control, barbatul care dirijeaza podul plutitor s-a speriat.

Nimeni nu isi poate explica ce s-a intamplat, insa cum omul, in varsta de 70 de ani, conducea tractorul de o viata, vecinii nu exclud ca utilajul sa fi avut o defectiune.

Cand au vazut grozavia, cativa localnici au incercat sa il ajute pe barbatul aflat la volanul tractorului si au sunat dupa ajutoare.Imediat

au ajuns pompierii.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mai bine de o jumatate de ora le-a trebuit pompierilor ca  sa scoata tractorul din apa.

Operatiunea a fost  dificila din cauza  curentilor puternici de pe rau.

Localnicii au adus  un utilaj de mare tonaj cu ajutorul  caruia au reusit sa scoata tractorul din apa.
Aseara, odata cu lasarea intunericului, pompierii au sistat cautarile  tractoristului, insa, astazi, au fost reluate.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.