S-au aruncat vorbe grele la Survivor Romania! Doi războinici au fost la un pas de încăierare: ”Îmi provoci scârbă...”

Autor: Madalina Maftei
Musty și Alin un nou conflict

Se pare că tensiunile dintre Musty și Alin persistă în continuare. Cei doi războinici și-au aruncat vorbe dure în ediția din această seară din Survivor România. Conflictul dintre cei doi nu dă semn că se va opri prea curând.

Jocul de recompensă din această seară a fost extrem de dificil pentru ambele echipe, Războinicii au fost în defensivă la acest joc, semn că sunt epuizați și cu greu fac față competiției. În tabăra Războinicilor, tensiunile se resimt în continuare între Alin și Musty. Alin caută subiecte de ceartă cu Musty. Conflictul dintre cei doi războinici nu dă semne că s-ar sfârși prea curând. 

Musty și Alin din nou la cuțite la Survivor Romania 2021

Un nou conflict a pornit între Musty și Alin în ediția din această seară din Survivor România 2021. După un joc de recompensă extrem de dificil pe care Războinicii l-au pierdut, certurile din tabăra albaștrilor persistă în continuare și nu dau semne că se vor termina prea curând.

Cearta dintre Musty și Alin a pornit de la cel din urmă care caută tot felul de motive pentru a declanșa certuri în echipa sa.

Motivul conflictului de această dată este locul în care Alin vrea să doarmă în baracă și de la care s-a iscat un adevărat scandal.

”Dreptul meu e să dorm acolo și să calc acolo cum vreau eu și să mă învelesc seara cu pături, ca să știi și dacă-mi mai dai nisip”, a fost momentul în care Alin a declanșat scandalul pe motiv că Musty îi aruncă nisip pe lucrurile din baracă.

Musty s-a simțit ofensat de cele spuse de Alin și imediat s-a schimat radical.

”Băi eu îți zic, dacă mai vorbești...Nu mai vorbi cu mine. Nu ma interesează, nu mai vorbi cu mine, nu-mi mai zi numele, nu te mai uita la mine, nu mai zi nimic. Ai auzit?”, a spus Musty.

Citeste si: Final spectaculos la Survivor România 2021! Cine a câștiga jocul de recompensă? Ce echipă se va bucura de miza aleasă de public

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Musty: ”Îmi provoci scârbă ca om”

Discuția dintre Musty și Alin deviază și se declanșează un adevărat scandal între cei doi războinici. Alin nu vrea să treacă cu vederea această situație și menține discuția aprinsă. Musty ajunge la capătul rabdării și răbufnește.

”Nu mai zi nimic. Băi, dacă vezi acolo, e curat și au aceeași...Ca voi acolo, așa nu mai veni să-mi dai exemplu că tu faci ce vrei...Îmi

provoici scârbă ca om.”, i-a spus Musty lui Alin.

Musty se simte dat la oparte din echipa sa, la fiecare consiliu coechipierii săi au căutat să-l elimine. Pentru că nu au reușit să-l elimine, războinicii caută orice lucru ca să-i repoșeze, așa cum a făcut Alin care spune că i-a băgat nisip pe locul unde doarme. Deși lucrurile stau diferit și încearcă să-l demoralizeze pe Musty.

Tensiunile din echipa Razboinicilor sunt intense, oboseala și lipsa hranei îi pun în situații dificile și nu se mai înțeleg unii cu alții. Războinicii au început să piardă tot mai multe jocuri, semn că nu mai dau randament pe trasee din cauza epuizării. Marilena a părăsit echipa, după ce a fost descalificată pe motiv că nu mai poate rezista în competiția Survivor România 2021.

Citeste si: Eliminare neașteptată la Survivor România 2021, un concurent a fost DESCALIFICAT și va PĂRĂSI competiția: ''Drumul tau la Survivor Romania se opreste aici''

 

 


O nouă ediție incendiară a emisiunii ”Casa iubirii”. Mâine, 9 septembrie, se încing spiritele între Gagea și Julia, în timp ce Antoni va explica pozele în care apare alături de o tânără misterioasă.