S-au bătut sau nu Daniela Gyorfi și Carmen Harra, pentru un bărbat? Artista a spus tot adevărul: „Niciodată în viața mea”

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 11 iul 2022, 15:06

S-au bătut sau nu Daniela Gyorfi și Carmen Harra, pentru un bărbat? Artista a spus tot adevărul: „Niciodată în viața mea”

Sursa: Captură KANAL D

Daniela Gyorfi a vorbit despre presupusa bătaie cu Carmen Harra, din cauza unui bărbat, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată exclusiv pe Kanal D. Artista a făcut lumină în acest caz.

Daniela Gyorfi, una dintre cele mai cunoscute artiste din România, a cărei carieră continuă de mai bine de 20 de ani, a făcut lumină în cazul conflictului fizic dintre ea și Carmen Harra, pentru Titus Andrei, realizator TV. Invitată la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, artista a răspuns la o întrebare care stătea pe buzele tuturor și a lămurit totul. 

Adevărul despre bătaia dintre Daniela Gyorfi și Carmen Harra

S-a scris de multe ori în presă despre faptul că Daniela Gyorfi a avut relații amoroase cu bărbați celebri, inclusiv cu fotograful columbian Gabriel Hennessey. S-a zvonit, de asemenea, că artista ar fi fost împreună cu Titus Andrei, un realizator TV, pentru care s-ar fi bătut cu Carmen Harra, una dintre cele mai cunoscute prezicătoare de la noi. Daniela Gyorfi a negat că ar fi existat orice fel de conflict cu Carmen Harra, precizând că nu este genul de persoană care să apeleze la violență.

Citeste si: Adevăratul motiv pentru care Daniela Gyorfi nu se căsătorește cu George Tal. Cei doi au anulat de două ori nunta până în prezent

„În viața mea nu m-am bătut cu nimeni pentru niciun bărbat, pentru că nu sunt genul.

Într-adevăr, cu Gabriel am avut o relație pe care mi-am asumat-o. Restul nu m-a văzut nimeni cu nimeni, nu am spus niciodată în viața mea că am fost cu cineva.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Relațiile pe care mi le-am asumat au fost cele cu care am ieșit public. Cu Gabriel, a fost fotograful meu, ne-am cunoscut și s-a închegat o relație între noi.

Am fost nu știu cât împreună, după care ne-am despărțit. Chestia asta cu bătăi... niciodată în viața mea”, a mărturisit Daniela Gyorfi, în emisiunea „40 de întrebări” cu Denise Rifai, citată de WOWbiz.

Ce a fost, de fapt, între Daniela Gyorfi și Titus Andrei

Daniela Gyorfi a spus adevărul și despre relația dintre ea și Titus Andrei, precizând faptul că bărbatul era doar bun prieten cu mama ei.

Citeste si: Daniela Gyorfi, dezvăluiri despre operațiile estetice: „Nu sunt dependentă, nu am atât de multe operații” Ce spune despre vedetele care nu recunosc că au trecut pragul medicului estetician

„Am fost în America, ne-a invitat doamna Harra la dumneaei acasă. Eu nu am fost că nu am putut, nu pentru că m-aș fi bătut cu cineva vreodată pentru un bărbat, mai ales pentru Titus Andrei.

Titus Andrei era prieten de familie cu mama mea, cum au fost și alți compozitori la noi acasă, că așa era, puneai mese. Mama avea nervi pentru prietenii. Eu eram mai cu sportul”, a povestit Carmen Harra, precizând și faptul că prezicătoarea Carmen Harra a invitat-o la ea acasă, în America.

Cum au decurs relațiile Danielei Gyorfi în trecut

Cântăreața a dat câteva detalii și despre relațiile amoroase din viața ei, recunoscând că a iubit, dar nimeni n-a putut ajunge la nivelul iubirii pe care i-o poartă mamei sale. Cel mai important bărbat din viața ei, George, este și tatăl Mariei, fetița celor doi, iar Daniela este recunoscătoare pentru că l-a întâlnit.

„Am avut relații care mi-au plăcut mie, dar nu au fost atât de importante. Mama a fost dragostea vieții mele și cariera. Restul a fost ceva și nu a fost. Până l-am întâlnit pe George și să o am pe Maria”,  a povestit artista.