S-au calcat in picioare pentru promotii la deschiderea unui mall!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 26 feb 2017, 18:56

Suntem la deschiderea unui hypermarket. Pensionarii si gospodinele sunt prezente la datorie! Ca doar trebuie sa fie in pas cu promotia!

Dar credeti ca la case mai mari…coada la promotie nu se poarta? Va inselati amarnic! Oferta este la moda si printre tinerele aspirante la titlul de diva si chiar printre baietii ce vor sa para de bani gata! Dorinta de a pune mana pe un chilipir cu eticheta de firma este atat de mare ca nimic nu le sta in cale. Nici vantul, nici ploaia sau frigul. Sa revenim insa la pensionarul care este de meserie cautator de oferte! Omul nostru are intotdeauna o plasa in mana sau un carut si umbrela de vreme rea.

Este cu ochii-n patru, ca nu se stie ce promotie ar putea rata! Bucuria i ce citeste pe fata cand portile unui nou magazin se deschid…ai zice ca sunt portile raiului, nu alta!
Si daca nimic nu se da pe degeaba…pensionarul vrea sa profite macar de diversitate! Priviti aceasta gramada de varza. Pe care credeti ca o va alege iubitorul de oferte?

Mai sa nu ajunga la varza mult dorita! Dar ambitia este mare…ca si varza pe care a reusit sa o dea jos din varful gramezii si sa o puna la el in

cos! Barbatii au ambiti, doamnele in schimb sunt mai cumpatate! Cerceteaza tot si abia apoi se pronunta!

Ei, dar situatia se schimba cand vine vorba de promotia de la mall, aici ne intalnim cu o alta lume, la fel de pestrita. Fete cochete care ar face orice sa-si imbogateasca garderoba de club pe bani putini! Si baietii au cam aceasi gandire! Asa ca unt prezenti la fiecare eveniment cu iz de oferta! In ploaie si vant asteapta cuponul "de vis"!Baietii ca baieti, vor sa para mai putin interesati de promotii, desi stau si ei la coada, fetele in schimb

au o tinta clara! Ascultati-o pe aceasta domnisoara blonda ce se vrea a fi in pas cu moda!

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

Acestea fiind spuse, dupa o tura prin mall, promotia este de diferite dimensiuni: pentru unii incape intr-o plasa de hartie, pentru altii intr-un geamantan!

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.