S-au calcat in picioare pentru reducerile record din acest an, de Black Friday!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 26 feb 2017, 23:39

Mii de romani au dat buzna in magazine, inca de la primele ore ale diminetii si au facut noapte alba, in fata calculatoarele pentru a nu rata preturile mai mici chiar si cu 50 %.

Mai bine de jumatate de an. Atat dureaza pregatirile pentru o singura zi, de Black Friday. Sute de oameni, de la directori pana la casieri, vanzatori si IT-isti lucreaza de mai bine de 24 de ore, fara oprire, pentru a onora intr-o singura zi milioane de comenzi.

Si asta pentru ca intr-o singura zi, unul dintre cele mai mari magazine online din Romania vinde mai mult decat in doua luni! Printre televizoare, frigidere si laptop-uri au gasit si autoturisme.

De la ieftine, la cele mai scumpe. Nu numai magazinele au fost pline ochi, ci mai ales depozitele din care se livreaza comenzile, in toata tara. Imaginile sunt incredibile!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.