S-au CASATORIT asa cum si-au dorit si AU VISAT dintotdeauna, insa la cateva momente dupa, ceva INGROZITOR s-a intamplat!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.M.
Actualizat: 15 iul 2022, 13:30

Gordon Wolder, in varsta de 26 de ani si Kari Nolte, o mama singura, in varsta de 28 de ani s-au cunoscut in martie 2011 si de atunci au stiut ca vor fi pentru totdeauna impreuna.

In ciuda personalitatilor diferite, el foarte efervescent si ea foarte retinuta, cei doi s-au completat perfect. Si si-au facut planuri de nunta, programand-o pentru octombrie 2012.


O tragedie, insa, avea sa se abata asupra vietilor lor. Doctorii i-au spus lui Gordon ca sufera de o forma extrem de rara de cancer, leiomyosarcoma, pe care care a batut-o in adolescenta, insa boala a revenit dupa 12 ani. Aceasta forma de cancer este foarte agresiva si se raspandeste rapid in sange.

Doar 4 la 1 milion de oameni sunt afectati. Cauza este inca nedescoperita.

Starea lui Gordon a inceput sa se deterioreze incet. A inceput sa piarda in greutate si si-a pierdut putin cate putin din puteri incat tatal sau ajunsese sa il care in brate. Insa atitudinea pozitiva nu l-a parasit pe Gordon. In ciuda a tot ceea ce medicii spunea, el credea cu tarie ca va invinge boala.
Insa lucrurile s-au inrautatit. Kari, care a stat langa el tot timpul, a stiut ca uitandu-se in ochii lui,  vroiau sa se casatoreasca. Au adunat langa ei oamenii dragi si si-au unit destinele pe 14 aprilie. S-au casatorit pe patul de spital al lui Gordon.


In timpul ceremoniei Kari si Gordon au stat impreuna pe pat si ultimele lui cuvinte au fost Da, o iau de sotie, la cateva minute dupa aceasta promisiune, s-a dus.
S-au sarutat si dupa asta Gordon a incercat sa ramana, insa n-a mai putut. Noi i-am spus ca  s-a casatorit. Kari nu a regretat nimic pentru ca si-a gasit iubirea. In loc sa fie trista pentru ce s-a intamplat, ea a multumit pentru bucuria pe care a cunoscut-o cand l-a intanit pe Gorodn.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.