S-au certat pe copii, acum se cearta pe avere! Remus Truica isi acuza sotia de FURT

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:46

S-au certat pe copii. Acum se cearta pe avere. Sotii Irina si Remus Truica au ajuns din nou la proces. Iar acuzatiile sunt tot mai grave.

Dupa ce a reusit sa-si puna sotia sub lupa procurorilor pentru ca nu l-ar fi lasat sa-si vada copii, Remus Truica lanseaza noi acuzatii. Spune ca sotia l-ar fi lasat fara mai multe obiecte de valoare!

E vorba de ceasuri scumpe, o masina. Aceasta nu este singura acuzatie grava pe care omul de afaceri o emite. El sustine ca sotia sa ar fi avut un complice, pe propria mama, pe care Remus o vrea invinuita.

Motivul? Ea ar fi fost cea care ar fi luat alte bunuri dintr-un apartament din Monaco, ce le apartine sotilor Truica.

Doar ca exista un detaliu semnificativ care nu poate fi trecut cu vederea… O spune, insusi, avocatul Irinei Truica: "bunurile sunt comune, cum bine stiti nu s-a pronuntat hotararea de divort, nu s-a facut un partaj al bunurilor!". Remus Truica nu a putut fi contactat pentru a-si sustine acuzatiile impotriva sotiei.
Chiar daca scandalul dintre cei doi a izbucnit in 2011, ei nu sunt, totusi, divortati.

Lupta pentru custodia fetitelor i-a tinut ocupati pana anul trecut. Mai ales ca batalia s-a dus pe doua fronturi: si in Romania, si in Franta. In cele din urma, judecatorii francezi au fost cei care au transat disputa si au decis: fetele raman la mama pana la divort.

Despartirea intre Irina si Remus Truica s-a produs dupa presupusa relatie pe care omul de afaceri ar fi avut-o cu vedeta internationala Patricia Kass.
Ea ar fi recunoscut intr-o carte autobiografica povestea de iubire, si ar fi posibil sa fie citata ca martor in divort.
##VIDEO100176##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei