S-au certat pe o bucata de pamant incat au agitat tot satul VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:33

Faceti cunostinta cu protagonistii scandalului din Zanesti -o familie suparata pe sat si pe toti vecinii, care spun ei, ii saboteaza si le fura zeci de centimetri din proprietate in fiecare zi.

Femeia sustine ca pamantul este ochiul dracului si de la el i se trag toate necazurile. Astazi, a iesit pe ulita si a inceput sa isi strige nemultumirea. Vecinii acuzati spun ca nu mai stiu ce sa mai faca. Au venit din Italia sa rezolve conflictul, dar degeaba.

Scandalul a devenit deja spectacol in sat. Cand aud de galagie, localnicii se strang ciorchine pe la porti. Necazurile familiei sunt cunoscute si de angajatii primariei, care spun ca s-au saturat de cate drumuri au facut in ograda batranilor.


Cum angajatii primariei sustin ca batranii nu au dreptate si ca mai mult decat sa le citeasca reclamatiile nu pot face, certaretii nu au decat sa se impace cu ideea ca vecinii nu ii poti alege, trebuie sa traiesti alaturi de ei, fie ca vrei sau nu.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.