S-au certat sau nu, Bianca Comanici si Mary? Au iesit la iveala detalii neasteptate! Ce anume a dus la destramarea prieteniei lor?

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 02 nov 2020, 17:30

Bianca Comanici si Mary trec din nou printr-o perioada nefasta a relatiei lor de prietenie. Afla ce s-a intamplat de fapt intre ele?

Cele doua foste concurente de la Puterea dragostei, Bianca si Mary s-au cunoscut in cadrul emisiunii si au legat in timp o frumoasa si sincera prietenie. Chiar daca in perioada petrecuta in casa iubirii, multe dintre concurente actionau si isi vedeau doar de propriile interese, Bianca si Mary au pastrat prietenia si s-au respectat foarte mult, reusind sa ramana la fel de bune prietene si dupa incheierea show-ului.
Chiar daca au mai trecut prin perioade in care au ajuns sa se mai si certe sau sa isi spune lucruri mai putin placute, Bianca si Mary au depasit orice neintelegere si

au revenit mereu la prietenia lor.

Mary a vorbit despre ceea ce s-a intamplat de curand intre ea si Bianca!

De curand, atat Mary, cat si Bianca au recunoscut in mediul online ca au ajuns din nou sa poarte dicutii in contradictoriu.
Daca Bianca a preferat sa pastreze discretia, Mary a decis sa lamureasca totul si a mentionat in cadrul unui live pe contul ei de socializare ca nu s-au certat si nu au rupt de tot ralatia lor de prietenie, ci doar au decis sa ia o pauza pentru

a putea reflecta amandoua la tot ceea ce si-au spus.

Citeste si: Ce crede Mary despre Cristian Comănici? A spus totul despre fratele Biancăi: "Mi se pare foarte..."

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Mary a spus totul despre noua iubită a lui Livian: "A încercat să vorbească cu mai mulți băieți de la Puterea Dragostei." A dezvăluit adevăratul motiv pentru care l-a ales pe Livian

„Sincer, ca să lămuresc și treaba asta, eu și Bianca nu ne-am certat. Nu am avut o discuție aprinsă sau ceva de genul ăsta, noi am avut o discutie normală.

Am înțeles că ea e puțin cu încrederea la pământ în perioada asta, cu încrederea în oameni. O las să se liniștească și când o să aibă nevoie să fie ascultată, să-și spună ofurile, eu o aștept. Probabil, de foarte multe ori, nici eu nu am fost acolo pentru ea, să o ascult. Am fost și eu încărcată cu ale mele", a declarat Mary, pe live.

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.