S-au combinat crezand ca sunt suflete pereche, insa au facut o descoperire socanta unul despre celalalt la scurt timp  dupa ce s-au mutat impreuna!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 04:36

Cei doi barbati au fost rugati de prieteni si membri ai familiei sa isi faca un test ADN dupa ce au remarcat ca seamana foarte mult intre ei.

"Am facut testele ADN in gluma ca sa inchidem gura tuturor celor care ne tachinau pentru ca ziceau ca suntem veri, a dezvaluit Jason. Nu ne-am gandit niciodata ca am putea fi gemeni despartiti de cand eram copii. Omul cu care voiam sa imi petrec tot restul vietii, sufletul meu pereche, este de fapt fratele meu geaman. Nu stiu daca sa plang sau sa sar de bucurie", a mai spus el.


Alex, fratele lui geaman, in schimb a avut o reactie diferita: "Nu mai vrea sa imi vorbeasca, vrea sa devina din nou heterosexual, sa aiba o viata normala. Nu vrea sa se bucure impreuna cu mine." Cei doi au fost separati la nastere si adoptati de familii diferite.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.